Businessclub van de OGD

Dé businessclub met een pluspakket!

Vanaf januari 2019 is er iedere 3e donderdag van de maand een BC activiteit. Dat kan zijn een wedstrijd bij de OGD of op een andere golfbaan of een masterclass met diverse thema’s.

Doel is om mét elkaar te spelen, trainen, ontmoeten en borrelen.

Bij BC wedstrijden bij de OGD is er de mogelijkheid om GRATIS een gast mee te nemen.

Combineer je BC lidmaatschap met een lidmaatschap bij de Golfresidentie Dronten …

Voor een bijbetaling van slechts € 476,- kan je ook onbeperkt spelen op deze 18 holes baan!

Heb je vragen of wil je je aanmelden neem dan contact op met Guido (06-41214849)

Businessclub OGD

Sponsoring OGD

• Voor een 2e Jaarkaart (wildcard) geldt een tarief van € 476,- (ex. BTW)