Nieuwe stappencursussen: op weg naar hcp verlaging

Deze cursussen starten binnenkort en zijn uiterst geschikt voor golfers die onlangs of iets langer geleden hun handicap hebben behaald en hun speelvaardigheid aanzienlijk willen verbeteren!

Veelal zien wij als golfprofessionals dat iemand baanpermissie of een hoge handicap heeft gehaald en gaat spelen in de baan.

Dat is natuurlijk heel goed en leuk, echter worden oefenen/trainen van de diverse technieken ondergeschikt en sluipen er foutjes in de techniek. Deze foutjes maken de progressie naar beter golfen lastig en daardoor wordt het plezier in golf wellicht minder. Ook zien wij dat door deze foutjes er steeds meer blessures ontstaan en mensen zelf correcties gaan maken.

Dé oplossing hiervoor is golfles … en wel een perfecte cursus om beter te (leren) golfen!

De stappencursus bestaan uit een serie van 8 lessen van 45 minuten waarbij de technische én mentale vaardigheden geleerd worden om de stap te maken naar een lagere handicap. De groepsgrootte is 3 - 6 personen.

Uw investering:

Leden van de OGD en de GRD betalen slechts € 159,- p.p. voor deze cursus (ipv € 189,- normale prijs)

De minimale deelname is 3 personen

Ontvang € 10,- p.p. ballentegoed per persoon wanneer u met een eigen groepje van 4 - 6 personen inschrijft voor een stappencursus!

Data en tijden:

Informeer naar de data en tijden!

Aanmelden:

U kunt zich voor uw voorkeursdag en tijd inschrijven via info@golfschooldronten.nl, graag onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, handicap en evt. cursusgenoten

START 2 GOLF & behaal je GVB/Handicap 54

voor slechts € 299,-

Inclusief golflessen, theorie- en regelexamen, materialen en ballen, NGF registratie en meer extra's.

Na het behalen van deze cursus bent u bevoegd om op vrijwel alle golfbanen te spelen.

Abonnementen bij de golfschool

Jaarabonnement voor slechts € 495,-

Halfjaar abonnement voor slechts € 279,-

U heeft keuze uit ochtend- en avondlessen in groepsverband